talent solutions

WELKOM BIJ GAP

talent solutions

JOCHEN KNOOPS

Een ondernemer die staat voor hartelijkheid, sportiviteit en gedrevenheid. Het streven naar maximaal welzijn voor de mens en het behalen van resultaten vormt de kern van zijn ondernemingsgeest. Met ruim 20 jaar ervaring in human resources, recruitment en talent acquisition weet hij met slechts een half woord moeiteloos te doorgronden wat er nodig is en zijn betrokkenheid vormt de drijvende kracht achter succesvolle samenwerkingen.  

Als optimist in hart en nieren brengt Jochen niet alleen professionaliteit, maar ook een gezellige sfeer met zich mee. Altijd paraat om bij te dragen en anderen te ondersteunen, staat hij bekend om zijn toegankelijkheid. Zijn recht-door-zee-mentaliteit en pragmatische aanpak maken van hem niet alleen een ondernemer, maar ook een betrouwbare partner. Door toewijding aan het gezamenlijke doel en zijn vermogen om de positieve kanten van situaties te zien is hij een waardevolle kracht in iedere samenwerking.

HESSEL VAN DER VALK

Een ervaren recruitment professional met een down-to-earth aanpak die gaat voor samen resultaten boeken. What you see is what you get. Hessel is recht door zee, no-nonsense en integriteit staat hoog in het vaandel. Met ruim 18 jaar ervaring in recruitment doet hij niets liever dan complexe wervingsvraagstukken vastpakken en helpt hij organisaties het juiste talent te vinden en te binden.  

Met scherpe analyses en een pragmatische aanpak vindt hij snel de juiste weg, waarbij hij organisaties begeleidt naar de beste oplossing. Zijn inzicht, creativiteit en objectieve mindset maken hem de persoon bij uitstek voor elke wervingsuitdaging. Naast zijn kennis en ervaring brengt hij humor en een relaxte vibe, waardoor zelfs de meest uitdagende situaties wat luchtiger aanvoelen. Mensen staan voor hem centraal in elk vraagstuk en hij zorgt dat iedereen zich thuis voelt en de ondersteuning krijgt die past bij het individu. En bovenal leeft hij naar het motto: een man een man, een woord een woord.